Κούρσα αεροδρομίου με Jaguar I-Pace

Gazzetta team
Κούρσα αεροδρομίου με Jaguar I-Pace
Έως και 200 Jaguar I-Pace θα χρησιμοποιούνται για μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου.

Σε μια σπουδαία και άκρως αποδοτική προφανώς, κίνηση προχώρησε η Jaguar που θα διαθέσει έως και 200 I-Pace ως ταξί για μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο. Για την διεκπεραίωση της νέας αυτή υπηρεσίας η Jaguar συνεργάζεται με εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιους είδους μετακινήσεις και η αρχική τοποθέτηση θα αφορά 50 αυτοκίνητα.

Αναλόγως την απήχηση και την επιτυχία του εγχειρήματος, μέσα στους επόμενους μήνες, οι Jaguar I-Pace του αεροδρομίου μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 200. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Χίθρρου τα αυτοκίνητα θα μπορούν να εξυπηρετήσουν περίπου 1.000 κούρσες την ημέρα. Θα έχουν οδηγό και η χρέωση θα είναι αντίστοιχη με εκείνη των κλασσικών ταξί του Λονδίνου, τα οποία είναι λίγο ακριβότερα από τα συμβατικά.

Το κόστος για το αεροδρόμιο είναι περίπου 70 λίρες και η συνεργασία με την Jaguar θα λειτουργήσει ως μέτρο για την ρύπανση της αγγλικής πρωτεύουσας, δεδομένου πως θα συμβάλει στην μείωση των ρύπων του αεροδρομίου. Υπολογίζεται πως χάρη στις Jaguar I-Pace και τις ηλεκτρικές μετακινήσεις το αεροδρόμιο του Χίθροου θα μειώσει περίπου 8 τόνους ετησίως τις εκλύσεις διοξειδίου του άνθρακα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!