Εγένετο BMW M2 Cabrio μέσω tuning!

Gazzetta team
Εγένετο BMW M2 Cabrio μέσω tuning!
Γνωστός βελτιωτικός οίκος της Γερμανίας μετέτρεψε μια BMW Cabrio σε BMW M2 Cabrio και δημιούργησε αυτό που δεν φτιάχνει επισήμως η βαυαρική φίρμα.


Ο βελτιωτικός οίκος της Γερμανίας, Lightweight, τόλμησε να κάνει κάτι πολύ απλό, ώστε να δώσει σε ορισμένους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να έχουν μια BMW Cabrio αλλά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας M2. Η BMW δεν δίνει τη δυνατότητα αυτή από το εργοστάσιο καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται άμεσα την παραγωγή ενός Cabrio Μ2, όμως να που προέκυψε η λύση σε επίπεδο after market.

Μάλιστα οι Γερμανοί έχουν δώσει και όνομα στο αυτοκίνητο και το αποκαλούν Χίλαρι. Όπως έχετε ήδη καταλάβει πρόκειται για τον συνδυασμό μιας BMW Σειρά 2 με την M2, μάλιστα το πακέτο περιλαμβάνει απ’ ευθείας και την Competition επιλογή εξοπλισμού, αλλά και επιπλέον βελτίωση μέσω μιας εξάτμισης τιτανίου. Κάπως έτσι ο 3.0 λίτρων εξακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 422 ίππους, οι οποίοι περνούν στον δρόμο μέσω ενός κιβωτίου επτά σχέσεων, διπλού συμπλέκτη, το οποίο προέρχεται από την BMW M4 GTS.

Το cabrio μέρος του project διατηρείται, όπως φαίνεται μόνο στην εμφάνιση, καθώς η Lightweight έχει τοποθετήσει στην… Χίλαρι τόσο τους άξονες, όσο και το διαφορικό της coupe M2 και έχει ενισχύσει με αμορτισέρ της Bilstein. Επιπλέον αλλαγές έχουν γίνει στα φρένα και συγκεκριμένα στα τακάκια αλλά και στις ρυθμίσεις του ABS που προέρχονται από την M4 GTS.

Η εταιρεία Lightweight δεν διευκρίνισε αν η συγκεκριμένη βελτίωση είναι κάτι που θα μπορεί να αγοράσει καθένας ή είναι απλώς ένα μοντέλο επίδειξης των δυνατοτήτών της. Παρόλα αυτά ανακοίνωσε πως αν ποτέ πουληθεί δεν θα κοστίζει λιγότερο από 75.000 Ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!