Ένα τετράθυρο supercar είναι η Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1 (pics)

Gazzetta team
Ένα τετράθυρο supercar είναι η Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1 (pics)
Το νέο οικογενειακό μοντέλο της Mercedes-AMG έχει ήδη παρουσιαστεί και μια νέα έκδοσή του το κάνει ακόμη πιο «ειδικό» από όσο είναι.

Περιμέναμε από καιρό πως η Mercedes-AMG θα παρουσίαζε ένα πραγματικά σπορ τετράθυρο μοντέλο, που δεν θα διατίθεται ως Mercedes-Benz και η φίρμα το έκανε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1, όπως είναι το πλήρες όνομά της, έχει μερικά στοιχεία που την κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή και συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν αριθμό αυτοκινήτων που θα είναι διαθέσιμα με το μοναδικό χρώμα Designo Graphite Grey Magno στο εξωτερικό του, ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και αεροδυναμικό πακέτο της AMG.

Στο εσωτερικό έχουμε νέα καθίσματα, με επένδυση δέρματος και αλκαντάρα, κίτρινες ζώνες ασφαλείας, ειδικά πατάκια και νέο ατμοσφαιρικό φωτισμό που ξεχωρίζει τις βραδινές ώρες.

Ο κινητήρας της παραμένει χωρίς καμία διαφοροποίηση. Πρόκειται για τον V8 των 4.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο και τους 639 ίππους, που στέλνει την ισχύ του και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου σασμάν εννέα σχέσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!