Πεδρόσα: Έπεσαν 3 από τους «καθαρότερους» αναβάτες

Πεδρόσα: Έπεσαν 3 από τους «καθαρότερους» αναβάτες
Ο κάθε αναβάτης δίνει την δική του εκδοχή για το τι έγινε αλλά πάντως συμφωνούν -όπως αποφάνθηκαν και οι κριτές- πως ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν και δεν πρέπει να τιμωρηθεί κανείς.

Και οι τρεις συμφωνούν ότι είναι αγωνιστικό ατύχημα και ο Ντόβι θεωρεί ως πρώτο υπαίτιο τον Ντάνι Πεδρόσα που έρχεται από πίσω και όπως λέει ο κανονισμός ο μπροστά καθορίζει τη γραμμή του! Βέβαια λέει ότι έχει και μικρότερο ποσοστό ευθύνης ο Χόρχε, που δεν κοίταξε που είναι ο Ντάνι τη στιγμή που είχε ανοίξει τη γραμμή του! Ο Πεδρόσα από τη μεριά του θεωρεί ότι το λάθος είναι του Χόρχε γιατί δεν τον είδε, αλλά παραδέχεται ότι δεν μπορούσε να τον δει και πως είναι μεγάλο κρίμα που έτυχε σε αυτούς τους τρεις που είναι οι «καθαρότεροι» αναβάτες του grid. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά «Είμαι στεναχωρημένος γιατί αυτό έγινε σε τρεις από τους πιο καθαρούς οδηγούς του πρωταθλήματος! Εγώ πήρα την εσωτερική και δεν μπορούσα να δω ότι ο Χόρχε έρχεται από έξω! Επίσης εκείνος δεν μπορούσε να δει ότι ερχόμουν! Αλλά όταν χάνεις τη γραμμή πρέπει να δεις αν έρχεται κάποιος από πίσω! Είμαι απογοητευμένος από τους άγωνοδίκες γιατί δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται μέσα στην πιστα! Ο Μάικ Γουέμπ ήταν εκεί και δεν ήρθε καν να μας ακούσει!»

Τέλος και οι τρεις πιστεύουν ότι δεν είναι ένα συμβάν που θα έπρεπε να επιφέρει τιμωρίες είτε για τον Ντανι, είτε για τον Χόρχε! Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Ντοβιτσιόζο, κρίμα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!