Η απίθανη συλλογή ενός γκόλφερ (vid)

Gazzetta team
Η απίθανη συλλογή ενός γκόλφερ (vid)
Μια σπουδαία συλλογή από Ferrari διαθέτει ο γκόλφερ, Ίαν Πούλτερ η οποία περιλαμβάνει και μια LaFerrari 1 εκατομμυρίου Ευρώ.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές Ferrari διαθέτει ο Βρετανός παίκτης του γκολφ, Ίαν Πούλτερ, ο οποίος περιστασιακά δεν διστάζει και να την δημοσιοποιεί κιόλας. Κάτι αντίστοιχο έκανε πριν μερικές ημέρες επιτρέποντας στο PGA Tour τον θεσμό των αγώνων του γκολφ παγκοσμίως, να προβάλει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ορισμένα αυτοκίνητά του.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ορισμένα αυτοκίνητά του, τα οποία συνολικά κοστίζουν σχεδόν 4 εκατομμύρια Ευρώ! Και δεν είναι περισσότερα από επτά! Σε αυτά περιλαμβάνονται δύο Ferrari LaFerrari, μια coupe και μια cabrio καθώς και μια συλλεκτική F40. Επίσης διαθέτει μια Ferrari 458 Speziale Aperta καθώς και μια 550 Cabrio.

Ο Πούλτερ, σύμφωνα με τα στοιχεία του PGA Tour, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του περίπου 30 εκατομμύρια λίρες, οπότε προφανώς και δεν έχει πρόβλημα να είναι ένας γνήσιος petrolhead και συλλέκτης σπάνιων εκδόσεων. Σε κάθε περίπτωση το γκαράζ του Βρετανού είναι από αυτά που αφήνουν ανοιχτά στόματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!