Δύο Ferrari… πακέτο πουλάει ο Τζαμιροκουάι (vid)

Δύο Ferrari… πακέτο πουλάει ο Τζαμιροκουάι (vid)

Δύο Ferrari… πακέτο πουλάει ο Τζαμιροκουάι (vid)

Ο τραγουδιστής των Τζαμιροκουάι, Τζέι Κέι, πουλάει το πρώτο του supercar και αυτό είναι είδηση για έναν ροκά με τεράστιο πάθος για τα αυτοκίνητα. 

Ο Τζέι Κέι μπορεί να είναι διάσημος για τα τραγούδια των Τζαμιροκουάι και την μεγάλη καριέρα του στη ροκ μουσική, υπάρχουμε όμως και εμείς που τον ξέρουμε γιατί του αρέσουν τα αυτοκίνητα. Όσοι είστε μιας, κάποιας ηλικίας πιθανώς θυμάστε το “Cosmic girl” ένα τραγούδι των Τζαμιροκουάι, στο video clip του οποίου ο Τζέι Κέι έκανε κόντρα με τους φίλους του, με μια Ferrari F40, μια Lamborghini Diablo και μια Ferrari Testarossa. 

Και τα τρία αυτοκίνητα ήταν τότε στα όνειρα πολλών ανδρών και είναι σήμερα ανεκτίμητα κομμάτια πανάκριβων συλλογών. Μια τέτοια (συλλογή) έχει και ο ίδιος ο Τζέι Κέι, ο οποίος είχε πουλήσει παλιότερα την Diablo, όμως τώρα φαίνεται πως κάνει βαριά ανακαίνιση στο γκαράζ του καθώς πουλάει το πρώτο του supercar. 

Μια Ferrari 550 Maranello, η οποία στη συγκεκριμένη δημοπρασία που θα γίνει το καλοκαίρι στο Σίλβερστον της Αγγλίας, θα συνοδεύεται από την Ferrari FF του Βρετανού τραγουδιστή. Η τιμή για την 550 Maranello ορίστηκε στις 160.000 λίρες, ενώ για την FF στις 135.000 λίρες κατά συνέπεια το τετρακίνητο supercar της Σκουντερία δεν είναι και τόσο δώρο, αλλά μάλλον είναι μια καλή ευκαιρία να την «ξεφορτωθεί» ο Τζέι Κέι.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσουμε ξανά το «Cosmic Girl» και να δούμε πς ήταν να κάνεις τρέλες με supercars τη δεκαετία του 90. 

Jamiroquai - Cosmic Girl

Best of internet