Η Volkswagen θα δώσει... αναβολικά στα κορυφαία R μοντέλα της!

Gazzetta team
Η Volkswagen θα δώσει... αναβολικά στα κορυφαία R μοντέλα της!
Με ακόμη πιο σπορ χαρακτήρα και κορυφαίες επιδόσεις, οι γρηγορότερες εκδόσεις των Volkswagen θα αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο από τις σημερινές.

Αν πάτε σε μια αντιπροσωπεία της Volkswagen αυτή τη στιγμή, θα βρείτε μόνο το Golf να διατίθεται ως R, ύστερα από τη λήξη παραγωγής του Scirocco. Το μικρομεσαίο χάτσμπακ της φίρμας, κινείται από τον 2.0 TSI με τους 310 ίππους και είναι τετρακίνητο, με ταχύτατες επιδόσεις και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.

Στο μέλλον ωστόσο, η Volkswagen σκοπεύει όχι μόνο να προσθέσει νέα R μοντέλα στην γκάμα της, όπως το αντίστοιχο T-Roc και το κορυφαίο Tiguan, αλλά να τα κάνει ακόμη πιο «ειδικά».

Το Golf, για παράδειγμα, θα... εκτινάξει την απόδοσή του σε περισσότερους από 400 ίππους, κάνοντας «παρέα» στο νέο Audi RS3 που είναι αυτή τη στιγμή, το ισχυρότερο χάτσμπακ, μέχρι τουλάχιστον να παρουσιαστεί η νέα Mercedes-AMG A45 και το νέο Ford Focus RS.

Με αυτό τον τρόπο, η γερμανική φίρμα όχι μόνο θα έχει έναν κορυφαίο παίκτη στην κατηγορία των ταχύτατων χάτσμπακ, αλλά θα επιτραπεί στο GTI να έχει ακόμη περισσότερες εκδόσεις (Performance, Clubsport, Clubsport S κλπ), όπου η κάθε μια θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα και άλλη ιπποδύναμη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!