Το νέο πλάνο της Ferrari δεν περιλαμβάνει ηλεκτρικά μοντέλα

Gazzetta team
Το νέο πλάνο της Ferrari δεν περιλαμβάνει ηλεκτρικά μοντέλα
Πιστή στη φιλοσοφία της παραμένει η Ferrari, η οποία αποκαλύπτει τα σχέδιά της για την επόμενη πενταετία και βλέπουμε, ότι δεν σκέφτεται ακόμη κάποιο ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Αν περιμένετε να αγοράσετε μια ηλεκτροκίνητη Ferrari, τότε από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη. Η φίρμα, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να φτιάξει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ωστόσο θα πρέπει να το περιμένουμε μετά το 2023 καθώς δεν αναφέρεται τίποτα στο πενταετές της πλάνο! Έτσι κι αλλιώς, η Lamborghini, μια από τις μεγαλύτερες αντιπάλους της Ferrari, έχει επίσης πει πως τα ηλεκτρικά δεν είναι στα σχέδιά της πριν από το 2025.

Η μάρκα από το Μαρανέλο, φτιάχνει ήδη υβριδικά μοντέλα με τεχνολογία «δανεική» από την πείρα της στη Formula 1, όμως οι κινητήρες εσωτερικής καύσης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βάλει το σήμα της. Μάλιστα, θα δούμε ακόμη μια υβριδική Ferrari στο άμεσο μέλλον, που θα βασίζεται στην 488. Οπότε, αν περιμένετε την ημέρα που οι Ferrari θα κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτροκινητήρες, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!