H Mercedes βγάζει sedan A Class για την αγορά της Κίνας (vid)

Gazzetta team
H Mercedes βγάζει sedan A Class για την αγορά της Κίνας (vid)
Την sedan έκδοση της Mercedes A Class θα παρουσιάσει η εταιρεία στην έκθεση του Πεκίνου με στόχο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις επί Κίνας.

Η Mercedes ανακοίνωσε σήμερα την A Class L, η οποία είναι η A Class στην sedan έκδοση και αφορά την αγορά της Κίνας, τουλάχιστον αρχικά. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το 2017 σημείωσε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις επί κινεζικού εδάφους, περίπου 26%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 610.000 χιλιάδες οχήματα. Από αυτά μάλιστα τα 430.000 οχήματα κατασκευάστηκαν στην Κίνα χάρη κυρίως στην συνεργασία της Mercedes με την κινεζική BAIC.

Αυτή η συνεργασία είναι που αποφέρει και ένα ολοκληρωτικά νέο μοντέλο, την Mercedes A Class L. Πρόκειται για μια A Class με μήκος 4.609 χιλ., σημαντικά αυξημένο, όπως εξάλλου και το μεταξόνιο που έχει αυξηθεί κατά 6 εκατοστά και έχει φτάσει στα 2.729 χιλ.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Mercedes η σχεδίαση της Mercedes A Class L είναι τέτοια που της δίνει σπορτίφ εμφάνιση και χαρακτήρα. Οι μικροί πρόβολοι εμπρός και πίσω, συνδυάζονται με τις πλαϊνές ρέουσες γραμμές που τονίζουν ακριβώς αυτό τον σπορ χαρακτήρα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει φυσικά το MBUX, το σύστημα ψυχαγωγίας με τις φωνητικές εντολές που είναι το αστέρι της Mercedes εδώ και μερικούς μήνες, το οποίο θα περιλαμβάνει και αρκετές διαλέκτους της κινεζικής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!