Νέο Ford Fiesta Van

Gazzetta team
Νέο Ford Fiesta Van
Η Ford παρουσίασε την επαγγελματική έκδοση του νέου Ford Fiesta το οποίο είναι από τα πιο αξιοπρεπή μικρά van της αγοράς και δεν υπάρχει λόγος αυτό να αλλάξει.

Με επαγγελματικές χάρες που συνδυάζονται με την σύγχρονη εμφάνιση του νέου Ford Fiesta, το Fiesta Van παρουσιάστηκε σήμερα επισήμως στο Μπέμρπιγχαμ της Αγγλίας και θα αρχίσει να παραδίδεται στους αγοραστές περί το φθινόπωρο.

Η εμφάνιση πέρα από τις πινελιές φρεσκάδας που προέρχονται από το νέο Ford Fiesta στην κανονική του έκδοση, διαθέτει τα στοιχεία επαγγελματικού που προέρχονται από την προηγούμενη έκδοση επαγγελματικού, όπως οι λαμαρίνες στη θέση των πίσω τζαμιών.

Φυσικά λείπουν και οι πίσω θέσεις, ώστε ο χώρος φόρτωσης να είναι της τάξης του ενός κυβικού μέτρου και με δυνατότητα σε βάρος μέχρι 500 κιλών. Το μήκος του χώρου για τα εμπορεύματα είναι 1,3 μέτρα και είναι καλυμμένος με αντιολισθητικό υλικό, ενώ υπάρχουν και τέσσερις γάντζοι για το δέσιμο των εμπορευμάτων. Ενισχυμένα είναι και τα πλαϊνά για να μην ταλαιπωρούνται από ιδιαίτερους όγκους αποσκευών.

Το νέο μοντέλο αντλεί ισχύ από μία γκάμα αποδοτικών κινητήρων με δύο βενζινοκινητήρες – 3κύλινδρο 1.1L 85 ίππων και 1.0L EcoBoost 125 ίππων – και έναν 1.5L TDCi diesel σε δύο εκδόσεις ισχύος 85 και120 ίππων.

Η καμπίνα του νέου Fiesta Van προσφέρει ένα έξυπνο και άνετο περιβάλλον εργασίας, διακοσμημένο με ελκυστικά, ανθεκτικά υλικά και υπερσύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford.

Συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, το SYNC 3 παραγγέλνεται προαιρετικά και συνοδεύεται από μία «αιωρούμενη», εμπνευσμένη από tablet έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Χρησιμοποιώντας το στοιχείο Ford SYNC AppLink, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα βασικών εφαρμογών από το smartphone τους, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη οθόνη του οχήματος, που τώρα περιλαμβάνει τη δημοφιλή εφαρμογή κυκλοφορίας Waze και το Cisco WebEx.

Οι επαγγελματίες πελάτες απολαμβάνουν επίσης τα πλεονεκτήματα του νέου ενσωματωμένου modem FordPass Connect για συνδεσιμότητα εν κινήσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!