Βραβεία για τα Nissan Micra και Leaf

Gazzetta team
Βραβεία για τα Nissan Micra και Leaf
Δύο ακόμη βραβεία απέσπασαν τα Nissan Micra και τα Nissan Leaf στην ψηφοφορία Driver Power του βρετανικού περιοδικού Auto Express.

Το βραβείο του Gold Supermini κέρδισε το Nissan Micra και το αντίστοιχο του Gold Electric Car το Nissan Leaf, στην ψηφοφορία αναγνωστών Driver Power του βρετανικού περιοδικού Auto Express. Το Nissan Micra ήταν το supermini με τις καλύτερες επιδόσεις σε πέντε από τις εννέα, υπό αξιολόγηση, κατηγορίες του Driver Power. Αυτές ήταν οι: Κινητήρας, Κιβώτιο Ταχυτήτων, Εσωτερικό, Άνεση, Κύλιση, Χειρισμός, Ψυχαγωγία, Συνδεσιμότητα, Ηλεκτρονικά καθώς επίσης και Εξοπλισμός Ασφαλείας.

Το Nissan Leaf ήταν το αυτοκίνητο με το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία Κινητήρας, Κιβώτιο Ταχυτήτων και κατατάχθηκε 3ο στις κατηγορίες Κατανάλωση/Χλμ και Λειτουργικά Κόστη.
Μάλιστα σε ό,τι αφορά το Leaf ήταν το πρώτης γενιάς μοντέλο αυτό που αξιολογήθηκε και όχι το καινούριο, το οποίο στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το Power Driver είναι μία από τις ευυπόληπτες έρευνες ικανοποίησης πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Dennis Publishing, την εκδοτική εταιρεία που διαχειρίζεται τα περιοδικά αυτοκινήτων Auto Express και Carbuyer. Το βραβείο Gold Electric Car του LEAF, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο βραβείων που έχει κατακτήσει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, το νέο Nissan LEAF τιμήθηκε με το τίτλο του Παγκόσμιου Πράσινου Αυτοκινήτου για το 2018.

Πολύ περισσότερο από ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, το ολοκαίνουριο Nissan LEAF αποτελεί την εικόνα του Nissan Intelligent Mobility. Πρόκειται για το όραμα της Nissan για το μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Το Nissan LEAF είναι πιο ευχάριστο, πιο συνδεδεμένο και πιο συναρπαστικό στην οδήγηση, από οποιοδήποτε άλλο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην ιστορία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!