Στην Κίνα θα δούμε τα νέα «νεφρά» της BMW

Gazzetta team
Στην Κίνα θα δούμε τα νέα «νεφρά» της BMW
Η BMW μας έδειξε την νέα πρόσοψη που έχει ετοιμάσει για το iX3 Concept και κατά συνέπεια για τα μελλοντικά ηλεκτρικά της αυτοκίνητα.

Στην έκθεση της Κίνας που θα ξεκινήσει στο τέλος της προσεχούς εβδομάδας η BMW θα παρουσιάσει την νέα M2 Competition, αλλά και μια έκπληξη για την οποία ενημέρωσε μόλις χθες, με ένα πολύ σύντομο teaser.

Το ηλεκτρικό iX3 Concept θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα στολίσουν το περίπτερο της βαυαρικής φίρμας και το σημαντικότερο είναι πως θα αποτελέσει ένα παράδειγμα για το μέλλον της φίρμας σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά SUV, τα οποία σκοπεύει να λανσάρει.

Η ηλεκτρική BMW X3 ετοιμάζεται ήδη και έχει εντοπιστεί από κατασκοπευτικές φωτογραφίες, δεν ήταν όμως τόσο ριζικά ανανεωμένη, εμφανισιακά, όσο υπονοεί το συγκεκριμένο teaser. Και αυτό γιατί μπορεί να φαίνονται μόνο τα γνωστά "νεφρά" του αυτοκινήτου που είναι πολύ χαρακτηριστικά για τα μοντέλα της BMW, φαίνονται όμως πολύ διαφορετικά.

Ήδη πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να δηλώσουν την αντίθεσή τους, τονίζοντας μάλιστα πως η εμπρός γρίλια αυτή, μοιάζει με συμπιεσμένη γρίλια από αυτοκίνητο της KIA, κάτι που δεν αρέσει και πολύ στους θαυμαστές της BMW. Βεβαίως στην Κίνα θα παρουσιαστεί ένα concept και μόνο για την iX3, η οποία έχει επιβεβαιωθεί πως θα είναι έτοιμη για να περάσει στην αγορά το 2020.

Πάντως μην απογοητεύεστε γιατί η BMW έχει ήδη τονίσει πως θα παρουσιάσει πολλά ηλεκτρικά concept φέτος και τα επόμενα χρόνια, έτσι πιθανώς να μην έχουν δει τίποτα ακόμη τα μάτια μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!