Baby SUV πόλης και από τη Land Rover!

Gazzetta team
Baby SUV πόλης και από τη Land Rover!
Η βρετανική φίρμα δεν θα αργήσει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, με διαστάσεις μικρότερες από το Evoque, στα περίπου 4,2 μέτρα.

Ξέρουμε ότι οι πωλήσεις των SUV πάνε πολύ καλά και ειδικότερα, τα πιο μικρά, έχουν ξεκινήσει να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα. Καταφέρνουν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν, σε μερικές αγορές, τις πωλήσεις των συμβατικών χάτσμπακ μοντέλων ιδίων περίπου διαστάσεων και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει... ασυγκίνητους τους κατασκευαστές!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Έτσι η Land Rover, ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο για την βάση της γκάμας της, με μικρές διαστάσεις για τα δεδομένα της φίρμας (μήκος περίπου 4,2 μέτρα). Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αναβιώσει και το όνομα Freelander με το μικρό SUV! Ακόμη δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά για κινητήρες, πάτωμα και τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Land Rover, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα διατίθεται και σε τετρακίνητες εκδόσεις, με πραγματικές off road δυνατότητες λόγω της παράδοσης της μάρκας σε αυτό το κομμάτι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!