Σπανίζουν τέτοιοι γκολτζήδες, σαν το Nissan Micra (vid)

Σπανίζουν τέτοιοι γκολτζήδες, σαν το Nissan Micra (vid)

Σπανίζουν τέτοιοι γκολτζήδες, σαν το Nissan Micra (vid)

Το Nissan MICRA συμμετέχει στην πρώτη ποδοσφαιρική αναμέτρηση με αυτοκίνητα στην Ελλάδα, χάρη σε μια μοναδική έκπληξη από τον ΟΠΑΠ! 

Βιρτουόζος της στρογγυλής θεάς αποδεικνύεται το Nissan Micra που κατέχει θέση βασικού στη νέα διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ, που τιτλοφορείται «Ζήσε Το Παιχνίδι». Χάρη στο concept της καμπάνιας, μια συνηθισμένη ημέρα στον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, μετατρέπεται σε μια πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική έκπληξη, με οκτώ Nissan MICRA και μια γιγαντιαία μπάλα. 

Κατά τη διάρκεια του “ματς”, τα Nissan MICRA προσφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα με πολλές ντρίμπλες, προσποιήσεις, αλλά και θεαματικούς ελιγμούς, μαζί με χειρόφρενα και σπιναρίσματα, βάζοντας πολλά γκολ ! 

Οι δύο ομάδες – οι “Πορτοκαλί” και οι “Γκρι” – παίρνουν θέση στη σέντρα, ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη και όλοι ζουν το παιχνίδι, όπως δεν το έχουν ξαναζήσει.

Ασφαλώς πρέπει να επισημανθεί πως "χειριστές" σε όλη αυτήν τη διαδικασία, ήταν έμπειροι οδηγοί αγώνων, ώστε να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες φιγούρες που απαιτεί το σκοράρισμα. Κατά συνέπεια όσο συναρπαστικό και αν φαίνεται δεν είναι και πολύ εύκολο. 

Το Nissan MICRA βάζει γκολ, χάρη σε μια μοναδική “ποδοσφαιρική” έκπληξη από τον ΟΠΑΠ !