Το «αγροτικό» της Hyundai έρχεται από το 2020

Gazzetta team
Το «αγροτικό» της Hyundai έρχεται από το 2020
Έχουμε ήδη δει ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο από τη Hyundai, μέσα από το οποίο μας δείχνει το Pick-Up που θέλει να βγάλει, όμως η έκδοση παραγωγής θα έρθει λίγο αργότερα.

Η αγορά των Pick-Up όλο και μεγαλώνει, με περισσότερες εταιρείες να μπαίνουν στην κατηγορία και τους αγοραστές να έχουν πολλές επιλογές. Η Hyundai, είναι μια από τις φίρμες που θέλει να παρουσιάσει ένα «αγροτικό» και το Santa Cruz Concept, ήταν ένα πρωτότυπο με το οποίο μας είχε... ανοίξει την όρεξη! Το φουτουριστικό ντιζάιν δεν θα μεταφερθεί αυτούσιο στην έκδοση παραγωγής, όμως θα την επηρεάσει σημαντικά και θα μιλάμε για ένα σύγχρονο Pick-Up με όμορφη εμφάνιση και χρηστικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το Motor Trend, το αυτοκίνητο δεν θα έρθει νωρίτερα από το 2020, καθώς υψηλόβαθμο στέλεχος της Hyundai των ΗΠΑ δήλωσε πως δεν θα το δούμε μέσα στο 2018, ούτε στο 2019. Επίσης, δεν γνωρίζουμε με τι είδους κινητήρα θα διατεθεί το επαγγελματικό μοντέλο της Hyundai. Το πρωτότυπο «φορούσε» έναν τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα πετρελαίου των 2.0 λίτρων με 192 ίππους και 405 Nm ροπή στρέψης, όμως η έκδοση παραγωγής φημολογείται ότι δεν θα διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα. Αυτά ωστόσο είναι ζητήματα που θα αποκαλυφθούν, όσο πλησιάζουμε προς την αποκάλυψη του μοντέλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!