Δοκιμάζεται η νέα λιμουζίνα του Πούτιν

Gazzetta team
Δοκιμάζεται η νέα λιμουζίνα του Πούτιν
Πιθανότατα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας θα κάνει ντεμπούτο η νέα λιμουζίνα του Βλάντιμιρ Πούτιν που πέρασε τις δοκιμές πρόσκρουσης.

Ανανέωση στην προεδρική λιμουζίνα θα κάνει φέτος ο Βλάντιμιρ Πούτιν και το νέο αυτοκίνητο εκτός απροόπτου, θα είναι μια Mercedes με αμάξωμα του Ρωσικού Κέντρου Έρευνας αυτοκινήτων και Κινητήρων, το οποίο διαθέτει την ρωσική ακροστιχίδα ΝΑΜΙ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Russia Today, ο Υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας, Ντένις Μαντούροφ, δήλωσε πως το προεδρικό αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του, καθώς έχει περάσει και τις δοκιμές πρόσκρουσης. Μάλιστα ο Υπουργός τόνισε επίσης πως οι τεχνολογίες και η τεχνογνωσία με την οποία έχει εξελιχτεί η νέα λιμουζίνα είναι άκρως αποτελεσματικές, που σημαίνει πολύ απλά ότι προσπαθήσουν να μειώσουν το αποτέλεσμα του Κέντρου Ερευνών, καλύτερα να το ξανασκεφτούν.

Πάντως ο Μαντούροφ είπε πως το project της νέας λιμουζίνας, θέλει το αυτοκίνητο να παραδίδεται για τις δοκιμές του από τα στελέχη της κυβέρνησης πριν το τέλος Απριλίου και πως το χρονοδιάγραμμα αυτό τηρείται μέχρι τώρα. Αυτό απέχει πολύ από την έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας που γίνεται στα τέλη Αυγούστου, αλλά προφανώς ο Πούτιν θα χρειαστεί κάποιους μήνες δοκιμών πριν δώσει την τελική του έγκριση για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!