Το διαζύγιο του Ράσελ Κρόου έβγαλε στο σφυρί τη Mercedes του (pics)

Gazzetta team
Το διαζύγιο του Ράσελ Κρόου έβγαλε στο σφυρί τη Mercedes του (pics)
Ο διάσημος ηθοποιός, σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών Sotheby's Australia, διοργανώνουν μια εκδήλωση με το όνομα «Η Τέχνη του Διαζυγίου», στην οποία δημοπρατήθηκαν διάφορα είδη, μεταξύ των οποίων μια Mercedes-Benz S500!

Ο Ράσελ Κρόου χώρισε και αποφάσισε να βάλει τη ζωή του σε μια... τάξη, ξεκαθαρίζοντας μέρος της περιουσίας του! Ο ηθοποιός, αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία πολλά προσωπικά του είδη, σε συνεργασία με τον οίκο Sotheby's Autralia και ανάμεσα σε χρυσά ρολόγια, έργα τέχνης και... απολιθωμένα κρανία, βρέθηκε και μια Mercedes-Benz S500 του 2001.

Το event ονομάστηκε εύστοχα «Η Τέχνη του Διαζυγίου» και έλαβε χώρα στο Σίδνεϊ. Το γερμανικό πολυτελές σεντάν εφοδιάζεται με κινητήρα V8 των 5.0 λίτρων και αποδίδει 310 ίππους. Φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κατά τη διάρκεια της ζωής του, έχει καλύψει 102.000 χιλιόμετρα. Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια είναι διάχυτη και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά «δένουν» με την εικόνα της πολυτελέστατης λιμουζίνας της Mercedes. Το αυτοκίνητο, κατάφερε να «πιάσει» 27.660€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!