Από 21.950€ το νέο Volkswagen Polo GTI

Gazzetta team
Από 21.950€ το νέο Volkswagen Polo GTI
Η κορυφαία έκδοση του Volkswagen Polo έχει 200 ίππους από τούρμπο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων και συνοδεύεται από ένα πλήρες επίπεδο εξοπλισμού.

Το νέο Volkswagen Polo είναι... εντελώς νέο και το ίδιο ισχύει και για το GTI. Οι προηγούμενες γενιές, χρησιμοποιούσαν κινητήρα 1.4 λίτρων TSI και αργότερα, 1.8 TSI, όμως η γερμανική φίρμα αποφάσισε να εξοπλίσει το νέο Polo με μοτέρ 2.0 λίτρων TSI και 200 ίππους!

Το αμάξωμα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο και ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, εκτός από τα βασικά ηλεκτρονικά βοηθήματα και τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών, αναγνώριση της κόπωσης του οδηγού, ενεργό Cruise Control, φώτα LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων.

Οι βασικές του διαφορές με τα «απλά» Polo είναι ότι στο GTI συναντάμε μικρότερη απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά, παχύτερες αντιστρεπτικές και ημιάκαμπτο άξονα πίσω, μαζί με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Οι τιμές ξεκινούν από τις 21.950€ για τις εκδόσεις με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ για το αυτόματο τύπου διπλού συμπλέκτη DSG με ισάριθμες σχέσεις, υπολογίστε 24.950€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!