Η VW δεν καμουφλάρει καν το νέο Golf!

Gazzetta team
Η VW δεν καμουφλάρει καν το νέο Golf!
Δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ εθεάθη να κάνει το νέας γενιάς VW Golf χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ, καθώς δεν έχει και πολλές διαφορές με το υπάρχον.

Το όγδοης γενιάς VW Golf θα ξεκινήσει να παράγεται από το εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ στα μέσα περίπου, του 2019, όμως η εξέλιξή του όπως είναι φυσικό έχει ξεκινήσει ήδη. Στην πρόσφατη ημέρα πρωτοτύπων στο Νίρμπουργκρινγκ, εθεάθη ένα VW Golf να γυρνά στην πίστα και εκείνο που εντυπωσίασε άπαντες, ήταν το γεγονός πως δεν ήταν καμουφλαρισμένο ούτε στο ελάχιστο.

Για την όγδοη γενιά του Golf έχουν γραφτεί πάρα πολλά και ήδη αναμένεται με ορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές που θα τονίσουν τον εκσυγχρονισμό του, χωρίς να οδηγήσουν την εταιρεία σε άλλα σχεδιαστικά μονοπάτια. Αυτό βεβαίως απέχει πάρα πολύ από το αυτοκίνητο δοκιμών που παρουσιάστηκε στο Νιρμπουργκρινγκ, το οποίο ήταν στην ουσία ένα VW Golf 7 με αλλαγές μόνο για να μπερδέψουν.

Αυτός πιθανώς είναι και ο λόγος που δεν ήταν καν καμουφλαρισμένο σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα μοντέλα που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο και περνούν από την φημισμένη γερμανική πίστα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν το είδαμε αυτό και το VW Golf που κυκλοφορούσε στο Ρινγκ ήταν απολύτως γυμνό από κάθε καμουφλάζ.

Το ίδιο ίσχυε και για το εσωτερικό του που ήταν της τρέχουσας γενιάς, αλλά με τον πίνακα οργάνων σε στάδιο εξέλιξης, όπως και το κέντρο του ταμπλό που ήταν σε κατάσταση εργασίας. Πιθανώς οι Γερμανοί δοκίμαζαν κάποια εφαρμογή των νέων ψηφιακών λειτουργιών αλλά και οργάνων που είναι δεδομένο πως θα έχει σε μεγάλο βαθμό το VW Golf του 2020.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!