O Κλάρκσον θα παρουσιάσει τον “Εκατομμυριούχο”! (vid)

Gazzetta team
O Κλάρκσον θα παρουσιάσει τον “Εκατομμυριούχο”! (vid)
Μια επετειακή έκδοση του τηλεπαιχνιδιού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” θα προβληθεί στην Αγγλία και θα την παρουσιάζει ο Τζέρεμι Κλάρκσον.

Το τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” επιστρέφει στην βρετανική τηλεόραση για μια επετειακή σειρά λίγων επεισοδίων και παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός σε όσους ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα, Τζέρεμι Κλαρκσον.

Η επιστροφή ενός από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην βρετανική τηλεόραση θα είναι για μια και μόνο, εβδομάδα, μέσα στο Μάιο και θα αποτελείται από 7 ωριαία επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται κάθε βράδυ.

Στο trailer του προγράμματος ο Κλάρκσον εμφανίζεται με το γνωστό του στυλ να οδηγεί μια Aston Martin DB11 και να μιλάει στην κάμερα. Είναι πολύ περιγραφικός ασφαλώς, μόνο που αυτή τη φορά τα λόγια του αναφέρονται στο τηλεοπτικό σόου και όχι στο αυτοκίνητο.

Στην επετειακή αυτή έκδοση του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” οι παίκτες θα διεκδικούν 1.000.000 λίρες και θα πρέπει να απαντήσουν σε 15 ερωτήσεις. Για τους παραγωγούς της σειράς το ότι τις ερωτήσεις θα τις κάνει ο Κλάρκσον είναι στοιχείο ενθουσιασμού, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπαν είναι απρόβλεπτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!