To καυτό Ford GT έρχεται στο «Τhe Mall Athens»

Gazzetta team
To καυτό Ford GT έρχεται στο «Τhe Mall Athens»
Για λίγες ημέρες θα «επισκεφθεί» την Αθήνα το δυνατότερο μοντέλο παραγωγής της Ford μαζί με το αγωνιστικό Ford GT, που θριάμβευσε στην κατηγορία του στις «24 Ωρες του Λε Μαν».

Ενας θρύλος των τεσσάρων τροχών επισκέπτεται την Αθήνα. Μετά το «πολεμικό» Ford Focus RS και την εμβληματική Ford Mustang, ένα ακόμη καυτό μοντέλο της μάρκας έρχεται να παρκάρει στο ‘’The MallAthens’’, το πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Από την Παρασκευή 20 Απριλίου έως την Τρίτη, 24 Απριλίου, οι Αθηναίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο FordGT.

Το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής της Ford θα βρίσκεται στο επίπεδο 1 του «The Mall Athens» και ξεχωρίζει για τον αεροδυναμικό σχεδιασμό του και τις εκρηκτικές επιδόσεις του, καθώς επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και πιάνει τα 347 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Δίπλα στο συγκεκριμένο μοντέλο θα βρίσκεται και η αγωνιστική έκδοση του νέου Ford GT, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας στις «24 Ωρες του Λε Μαν», πενήντα χρόνια μετά τον θρίαμβο του 1966, οπότε είχαν καταλάβει οι πρόγονοί του και τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Μετά από την εμπειρία της πρώτης επαφής με το νέο Ford GT, αποτελεί μονόδρομο η επίσκεψη στο περίπτερο της εταιρείας, που βρίσκεται στο επίπεδο 3 του ‘’The Mall Athens’’. Eκεί μπορείτε να δείτε από κοντά τις νέες σπορ εκδόσεις των δημοφιλέστερων μοντέλων της Ford, όπως το νέο Fiesta, το best sellerFocus, το μεσαίο SUV Kuga και το νέο μικρό SUV Ecosport, το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!