Με 410 ίππους και διάθεση για... πόλεμο η BMW M2 (pics)

Gazzetta team
Με 410 ίππους και διάθεση για... πόλεμο η BMW M2 (pics)
Performance Pack σημαίνει περισσότερα άλογα και μερικές επιπλέον αλλαγές για την M2, η οποία αποκτά πλέον επιδόσεις που κοντράρουν στα ίσια τη μεγαλύτερη M4.

Γνωρίζαμε ότι η BMW θα παρουσιάσει το Performance Pack για την M2 και πλέον έφτασε η στιγμή για την πρώτη «διαρροή» πληροφοριών και φωτογραφιών του αυτοκινήτου.

Δεν είναι φυσικά κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως ο εξακύλινδρος σε σειρά, τούρμπο κινητήρας των 3.0 λίτρων του μοντέλου θα αποδίδει πλέον 410 ίππους και 550 Nm ροπής, που δίνει επιταχύνσεις επιπέδου supercar στο σπορ κουπέ της BMW!

Ενδεικτικά, τα 0-100 χλμ./ώρα θα είναι ζήτημα 4,2 δευτερολέπτων, αν συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DCT που συνοδεύει προαιρετικά το μοντέλο! Εκτός από τον ισχυρότερο κινητήρα, η M2 Performance Pack θα έχει και μερικές ακόμη διαφορές, σε σχέση με τη «στάνταρ».

Πολυάκτινες ζάντες των 19 ιντσών, προφυλακτήρας εμπρός με διαφορετική σχεδίαση και μαύρες γρίλιες στην εμπρός μάσκα, είναι μερικές από αυτές, οι οποίες αποκαλύπτονται με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει. Στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνο, θα μάθουμε τις υπόλοιπες αλλαγές που έκανε η BMW στην ισχυρότερη M2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!