Η Alfa Romeo Giulia «χάνει» 2 πόρτες και κερδίζει 130 ίππους!

Gazzetta team
Η Alfa Romeo Giulia «χάνει» 2 πόρτες και κερδίζει 130 ίππους!
Τεράστια ισχύς και σπορ σχήμα, θα είναι δύο στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την κουπέ εκδοχή της Giulia, με την Alfa Romeo ήδη να «ζυγίζει» το ενδεχόμενο.

Από τη στιγμή που είδαμε την Alfa Romeo Giulia, θαυμάζαμε τον σχεδιασμό της και λέγαμε ότι θα ήταν ιδανική βάση για ένα πανέμορφο κουπέ. Σύμφωνα με το αξιόπιστο βρετανικό Autocar, η ιταλική μάρκα ετοιμάζει αυτή την έκδοση και μάλιστα, θα έχει και πολύ μεγαλύτερη ισχύ ως QV, από την αντίστοιχη σεντάν!

Το τετράθυρο μοντέλο αποδίδει 510 ίππους από έναν V6 κινητήρα των 2.9 λίτρων και περιμένουμε, ότι η κουπέ, θα εφοδιάζεται με το ίδιο μοτέρ, αλλά και με ένα αναβαθμισμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας που θα ανεβάσει τη συνολική απόδοση στα 640 άλογα!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η εν λόγω τεχνολογία να αναπτυχθεί «δια χειρός» Formula 1, τώρα που η Alfa Romeo βρίσκεται στο χώρο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δίπλα στη Sauber. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές επίσημες πληροφορίες, όμως δύο πιθανά ονόματα της κουπέ Giulia είναι τα Giulia Sprint και Giulia GTV. Όπως αναφέρει το Autocar, θα παρουσιαστεί πριν από το τέλος του 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!