McLaren Senna: Ό,τι πιο κοντά σε αεροπλάνο δρόμου! (vid)

Gazzetta team
McLaren Senna: Ό,τι πιο κοντά σε αεροπλάνο δρόμου! (vid)
Οι μηχανικοί της McLaren ήθελαν να φτιάξουν το απόλυτο αυτοκίνητο για την πίστα και έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα… αεροπλάνο που κινείται στο δρόμο.

Σε ένα άκρως επεξηγηματικό video για τον τρόπο με τον οποίο η McLaren Senna καταφέρνει να αποδίδει τόσο καλά στην πίστα, η Βρετανική φίρμα συνεχίζει την προώθηση του νέου της υπεραυτοκινήτου. Οι άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να έχουν άποψη για το αν τελικά η McLaren Senna είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για την πίστα δεν είναι και πολλοί ακόμη, μιας και το αυτοκίνητο δεν έχει ξεκινήσει καν να κατασκευάζεται.

Παρόλα αυτά ο δοκιμαστής της εταιρείας, Γκάρετ Χάουελ είναι ένας από αυτούς και στο video τον ακούμε να μας εξηγεί πως τα κινούμενα αεροδυναμικά μέρη του αυτοκινήτου βοηθούν στο να πατάει στο δρόμο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το σπουδαιότερο βεβαίως από τη στιγμή που μιλάμε για ένα αυτοκίνητα που προορίζεται για την πίστα είναι πως χάρη σε αυτά τα βοηθήματα, αλλά και τον υπόλοιπο σχεδιασμό καθώς και την κατανομή του βάρους, η McLaren Senna μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των διαφορετικών διαδρομών στις οποίες θα κληθεί να αντιπαρατεθεί με το χρονόμετρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα λιγότερο επεξηγηματικό video για την McLaren Senna αλλά πολύ συναισθηματικό καθώς το κεντρικό πρόσωπο είναι στην ουσία ο αείμνηστος Άιρτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!