Η Ford παρουσιάζει τους αυτόματους πωλητές της Κίνας (vid)

Gazzetta team
Η Ford παρουσιάζει τους αυτόματους πωλητές της Κίνας (vid)
Ένα κινητό και μια εφαρμογή σε αυτό είναι αρκετά πλέον στην Κίνα ώστε να μπορεί κανείς να αγοράσει αυτοκίνητο από τον αυτόματο πωλητή της Ford και της Alibaba.

Στο τέλος της προηγούμενη χρονιάς η Ford είχε ανακοινώσει από κοινού με την Alibaba, την δημιουργία των αυτόματων πωλητών αυτοκινήτων. Τώρα μας παρουσιάζει όλη τη διαδικασία καθώς οι αυτόματες πωλητές της κοινοπραξίας εγκαταστάθηκαν, αρχικά στην πόλη Γκουάνγκζου, με τη φίρμα του online καταστήματος της Alibaba, του TMall.

Στο video φαίνεται πως δεν παρεμβαίνει σε κανένα στάδιο της παραγγελίας ή της παράδοσης, ανθρώπινο χέρι, παρά μόνο αυτό του επίδοξου ιδιοκτήτη που χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο. Η ειδική εφαρμογή της εταιρείας χρειάζεται φυσικά συνδρομή η οποία έχει μάλιστα και διαβαθμίσεις. Αφορά και την πώληση και την δοκιμή οποιουδήποτε μοντέλου της Ford. Η δοκιμή είναι για τρεις ημέρες και αν ο χρήστης διαθέτει αναβαθμισμένο λογαριασμό τότε μπορεί να κερδίσει χωρίς κόστος επέκταση αυτής, αν το επιθυμεί.

Από την εφαρμογή ο χρήστης επιλέγει το μοντέλο που θέλει, στέλνει μια selfie φωτογραφία, η οποία χρειάζεται για επιβεβαίωση κατά την παράδοση και όταν φτάσει στο αυτόματο μηχάνημα το μοντέλο που έχει επιλέξει έρχεται μπροστά του, έτοιμο για βόλτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!