Η DS δοκίμασε το μονοθέσιό της για τη Formula E (vid)

Gazzetta team
Η DS δοκίμασε το μονοθέσιό της για τη Formula E (vid)
Το brand του Ομίλου PSA μπαίνει στους αγώνες και στην Formula E με ένα... διαστημικό μονοθέσιο το οποίο δοκίμασε στη Γαλλία.

Έχοντας πάρει την απόφαση για την είσοδό της στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων, Formula E, από την πέμπτη χρονιά αυτού και έπειτα, η DS δοκίμασε στην πράξη το νέο εντυπωσιακό μονοθέσιο που ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Μέχρι τώρα οι δοκιμές γίνονταν στη θεωρία και στα εργαστήρια όπου τα δεδομένα ήταν ικανοποιητικά. Τώρα ωστόσο, λίγο πριν τις επίσημες δοκιμές για την 5η περίοδο της Formula E, η DS είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει το μονοθέσιο στην πράξη. Βεβαίως οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν δοκιμές, έτσι αυτή ήταν μια ημέρα οδήγησης για τις ανάγκες κινηματογράφησης του μονοθεσίου.

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Στο τιμόνι του DS E-TENSE FE19 όπως ονομάζεται πλήρως το μονοθέσιο βρέθηκε ο Στεφάν Σαραζέν, ο οποίος θα συνεχίσει και στις επίσημες δοκιμές. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του προγράμματος της DS για την Formula E, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το μονοθέσιο βρέθηκε στην πλήρη του μορφή στο δρόμο και όχι στο εργαστήριο και όλοι στην ομάδα ήταν πολύ χαρούμενοι.

Η DS θα συνεργαστεί με την ομάδα TECHEETAH την προσεχή περίοδο. H TECHEETAH με 3 νίκες και 11 πόντιουμ μέχρι τώρα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες στην φετινή 4η σεζόν της Formula E. Χρησιμοποιεί μονοθέσια της Renault και οι οδηγοί της είναι οι Ζαν Έρικ Βερν και Αντρέ Λότερερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!