Η Jeep ροκάρει με τους Rolling Stones (vid)

Gazzetta team
Η Jeep ροκάρει με τους Rolling Stones (vid)
Η Jeep εδώ και πέντε χρόνια είναι η εταιρεία που προτιμούν οι θρυλικοί Rolling Stones για τις περιοδείες τους. Το ίδιο θα κάνουν και φέτος.

“No Filter” ονομάζεται η φετινή περιοδεία των Rolling Stones στην Ευρώπη, η οποία δυστυχώς δεν περνάει από τη χώρα μας. Παρόλα αυτά περνά από αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις και ολοκληρώνεται στην Βαρσοβία τον Ιούλιο. Όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό των θρύλων της Ροκ μουσικής, βρίσκεται η Jeep.

Η φίρμα στηρίζει τις περιοδείες των Rolling Stones εδώ και πέντε χρόνια, από το 2014 και φέτος το “No Filter” διαθέτει διττή σημασία καθώς οι εμπειρίες που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της Jeep δεν χρειάζονται φίλτρο. Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο μάρκετινγκ, συνδυάζονται τα δύο brand και το ουσιαστικό σημείο της συνεργασίας είναι πως το Jeep Compass θα «στολίζει» τις συναυλίες, τόσο στη σκηνή, όσο και στα events που θα πραγματοποιούνται στους χώρους όπου θα διεξάγονται οι συναυλίες.

Το Jeep Compass, είναι το νέο premium SUV της Jeep, το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά με ‘Bonus εξερεύνησης’ και προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!