Opel Corsa GSi, σαν να λέμε... OPC! (pics)

Gazzetta team
Opel Corsa GSi, σαν να λέμε... OPC! (pics)
Ακολουθώντας το μεγαλύτερο Insignia, το Opel Corsa αποκτά μια «ενδιάμεση» έκδοση GSi, που τοποθετείται ψηλότερα από το 1.0T των 115 ίππων και χαμηλότερα από το OPC των 207.

Άλλη μια σπορ έκδοση του Corsa ετοίμασε η Opel, με το όνομα GSi. Ο συγκεκριμένος κωδικός, έχει επανέλθει στο προσκήνιο της μάρκας με το νέο Insignia, όμως τον είχαμε συναντήσει και στο προηγούμενο Corsa (γενιά D), που και πάλι «έπαιζε» χαμηλότερα από το OPC.

Η Opel αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί στο Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας και έχει άριστη οδική συμπεριφορά με σπορ αίσθηση και ακρίβεια, ενώ βασίζεται στο πλαίσιο του OPC.

Σε ο,τι αφορά την εμφάνιση, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό υπάρχουν τονισμένα σπορ στοιχεία συγκριτικά με τις «απλές» εκδόσεις του μοντέλου, όπως εισαγωγές αέρα, μεγαλύτερες ζάντες, διαφορετικό body kit, πεντάλ αλουμινίου και σπορ δερμάτινο τιμόνι.

Το GSi επίσης εφοδιάζεται και με τα μεγαλύτερα φρένα από το OPC, όμως η Opel ακόμη δεν έχει ανακοινώσει περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά! Έχουμε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες, όμως θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη για να μάθουμε τον κινητήρα που θα εφοδιάζεται και τους ίππους που θα αποδίδει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!