5.000.000 πωλήσεις για το Kia Sportage

Gazzetta team
5.000.000 πωλήσεις για το Kia Sportage
Το πλέον επιτυχημένο, εμπορικά, μοντέλο της Kia, το Sportage, συμπλήρωσε το σπουδαίο ορόσημο των 5.000.000 πωλήσεων παγκοσμίως.

Στην 25η επέτειο του, το Kia Sportage φτάνει σε μια σπουδαία εμπορική επιτυχία για την κορεατική φίρμα. Συμπλήρωσε τις 5.000.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και εξακολουθεί να αποτελεί το πιο ενδιαφέρον μοντέλο της Kia, πάντα με βάση το σημαντικό κριτήριο των πωλήσεων.

Ήδη το πρώτο δίμηνο του 2018 οι παγκόσμιες πωλήσεις έχουν φτάσει τις 70.000 περίπου, αριθμός που ολοκληρώνει τις 1.000.0000 πωλήσεις της γενιάς που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους. Ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα καθώς το εκατομμύριο αυτό επετεύχθη σε 29 μήνες παρουσίας στην παγκόσμια αγορά.

Τo SUV της Kia, σύμφωνα με τον Χο Σου Σονγκ, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του τμήματος Global Operations της φίρμας, είναι επίσης σημαντικό για την εταιρεία, καθώς στην ουσία έχει ανοίξει το δρόμο για ακόμη περισσότερα SUV τα οποία θα δούμε στο μέλλον. Μάλιστα το γεγονός πως το αυτοκίνητο έχει κερδίσει και βραβεία σχεδιασμού και ασφάλειας είναι το ιδανικό εναρκτήριο στοιχείο για την επιτυχημένη πορεία και των μοντέλων που θα ακολουθήσουν από την Kia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!