To Mitsubishi Colt ετοιμάζεται για τη... μεγάλη επιστροφή!

Gazzetta team
To Mitsubishi Colt ετοιμάζεται για τη... μεγάλη επιστροφή!
Η εμφάνιση του δημοφιλούς μοντέλου πόλης στην γκάμα της Mitsubishi θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στις πωλήσεις της, μιας και μπορεί να βασιστεί στην πλατφόρμα του ομίλου Renault-Nissan.

Η Mitsubishi είναι πλέον μέλος του ομίλου Renault-Nissan Alliance και αυτό της το... προνόμιο δεν θέλει να το αφήσει αναξιοποίητο. Συγκεκριμένα, η μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο της επαναφοράς του Colt στην γκάμα της, ενός supermini μοντέλου που θα την βοηθήσει να επιτύχει ακόμη καλύτερες πωλήσεις.

Η Mitsubishi μπορεί να χρησιμοποιήσει το πάτωμα που μοιράζεται το Nissan Micra και το Renault Clio για το νέο Colt και θα έχει ένα σύγχρονο μοντέλο να την εκπροσωπεί στη δημοφιλή κατηγορία. Φυσικά, θα τοποθετηθεί πάνω από το μικρότερο Space Star, αν τελικά πάρει έγκριση να περάσει στην παραγωγή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αγοραστές δεν θα δυσκολευτούν να προτιμήσουν το ιαπωνικό αυτοκίνητο αφού το όνομα Colt είναι γνωστό στην αγορά και έχει πολλούς ικανοποιημένους ιδιοκτήτες που θα το επέλεγαν ξανά. Μένει να δούμε, αν τελικά η Mitsubishi θα προχωρήσει το πρότζεκτ της αναβίωσής του, το οποίο ήδη βρίσκεται στο «τραπέζι» και εξετάζεται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!