Θέαμα και πολλά γκάζια για την Ανάβαση Διονύσου 2018

Gazzetta team
Θέαμα και πολλά γκάζια για την Ανάβαση Διονύσου 2018
Στις 17-18 Μαρτίου, θα διεξαχθεί η Ανάβαση Διονύσου, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας και με πολλές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και μια Landia Delta Evo των 600 ίππων!

Η Ανάβαση Διονύσου αναβίωσε με πρωτοβουλία του Σωματείου «ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α,» το 2016 και γνώρισε σημαντική επιτυχία τις δύο χρονιές που έχει διεξαχθεί έως και σήμερα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 17 και 18 Μαρτίου, θα γίνει η Ανάβαση Διονύσου 2018 και αναμένεται να προσφέρει ακόμη περισσότερο θέαμα!

Η διαδρομή ξεκινάει από την Ανατολή της Νέας Μάκρης και το τέλος της βρίσκεται στο δρόμο προς τον Άγιο Πέτρο Πεντέλης. Πριν την εκκίνηση, στη μεγάλη κατηφόρα που καταλήγει στη Λεωφόρο Μαραθώνος, θα βρίσκονται τα pits των ομάδων.

Συνολικά καλύπτονται 5,5 χιλιόμετρα με αργές αλλά και πολύ γρήγορες στροφές, ενώ η θέα στο Νότιο Ευβοϊκό κόλπο και τις παραλίες της Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, κάνουν ακόμη πιο όμορφη την εμπειρία. Οι συμμετέχοντες το Σάββατο 17/3 θα κάνουν τρία περάσματα στο πλαίσιο των Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών και την Κυριακή θα λάβουν μέρος στα δύο σκέλη του αγώνα, ενώ θα τρέξει και μια εντυπωσιακή Lancia Delta Evo των 600 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!