To VW Beetle όπως δεν το έχουμε ξαναδεί... (vid)

Gazzetta team
To VW Beetle όπως δεν το έχουμε ξαναδεί... (vid)
Η οπτική του Φέλιξ Χερνάντεζ δημιουργεί έναν απίστευτο κόσμο, στον οποίο τοποθετούνται αυτοκίνητα μινιατούρες, αλλά φαντάζουν πιο αληθινά από τα αληθινά.

Μια εντυπωσιακή εικόνα δημιούργησε ο φωτογράφος, Φέλιξ Χερνάντεζ, ο οποίος συνεργάστηκε και πάλι με τον όμιλο Volkswagen και χρησιμοποίησε τα εμβληματικά «σκαθάρια». Στη φωτογραφία που προέκυψε από την εντυπωσιακά δύσκολη και χρονοβόρα δουλειά του Μεξικανού φωτογράφου πρωταγωνιστούν δύο VW Beetle και περνάνε το μήνυμα, σύμφωνα με τον ίδιο, πως ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία όπως μια παλιά πινακίδα στο δρόμο, μπορεί κανείς να βρει το δρόμο για τα σημαντικά πράγματα όπως η αγάπη.

Στο video που δημοσίευσε η VW Μεγάλης Βρετανίας, στο κανάλι της στο YouTube, φαίνεται η προετοιμασία για το εντυπωσιακό διόραμα που δεν επιτρέπει στον θεατή να καταλάβει αν η φωτογραφία περιλαμβάνει κανονικά αυτοκίνητα ή μινιατούρες όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο Γκονζάλες.

Ο Μεξικανός έγινε διάσημος, ιδιαίτερα στο χώρο του αυτοκινήτου, όταν πριν από μερικά χρόνια κλήθηκε να φωτογραφήσει ένα Audi R8 και εκείνος δημιούργησε μια εικόνα που δεν πίστευαν ούτε καν οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!