«Συγγνώμη» ζητάει η Toyota που άργησε τη νέα Supra

Gazzetta team
«Συγγνώμη» ζητάει η Toyota που άργησε τη νέα Supra
Ένα σπορ αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία, όπως η Toyota Supra δεν θα έπρεπε να λείπει τόσα χρόνια από την αγορά και η Toyota απολογείται για αυτή της την επιλογή.

Ακόμη, η Toyota Supra πέμπτης γενιάς δεν έχει αποκαλυφθεί σε έκδοση δρόμου, παρά μόνον σε ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό πρωτότυπο, όμως τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι σε μερικούς μήνες, θα τη δούμε ολοκληρωμένη.

Ο επικεφαλής εξέλιξης του μοντέλου, Tetsuya Tada, μας λέει ότι η Toyota ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές της Supra που τους άφησε τόσα χρόνια στην αναμονή, ύστερα από τη λήξη παραγωγής της θρυλικής τέταρτης γενιάς της.

Ο ίδιος, είπε ότι η εταιρεία ευχόταν να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να παρουσιάσει τη Supra πολύ νωρίτερα! Το πρότζεκτ του νέου μοντέλου ξεκίνησε περίπου από το 2012, σε συνεργασία με τη BMW.

Οι Γερμανοί, ειδικεύονται στην κατασκευή αυτοκινήτων με εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα και μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, για αυτό και η Toyota τους εμπιστεύτηκε για συνεργάτες.

Τα δύο αυτοκίνητα, η νέα Supra και η νέα Z4, δηλαδή, θα απέχουν πολύ σε χαρακτήρα και δεν θα δείχνουν με την πρώτη ματιά ότι έχουν εξελιχθεί από κοινού, αφού οι δύο μάρκες θέλουν να πετύχουν διαφορετικούς στόχους με τα δύο μοντέλα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!