Η Lamborghini Huracan πουλάει σαν... ζεστό ψωμί!

Η Lamborghini Huracan πουλάει σαν... ζεστό ψωμί!

Η Lamborghini Huracan πουλάει σαν... ζεστό ψωμί!

Η ιταλική μάρκα γιόρτασε την εξαιρετική πορεία της Huracan με το 10.000ό αντίτυπο να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Sant'Agata. 

Το Μπαρτσελόνα-Τσέλσι με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις.   *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Lamborghini μέχρι σήμερα είναι η Gallardo, με 14.022 μονάδες μέσα σε δέκα χρόνια παραγωγής (2003-2013). Η διάδοχός της είναι η Huracan και βρίσκεται στην αγορά από το 2014, μόνο τέσσερα χρόνια, δηλαδή, και ήδη η Lamborghini την έχει κατασκευάσει σε 10.000 αντίτυπα! Αυτό σημαίνει ότι, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το «θρόνο» από τη Gallardo και να γίνει εκείνη η πιο επιτυχημένη Lamborghini όλων των εποχών! 

Το αυτοκίνητο που «έσπασε» το φράγμα των 10.000 ήταν μια πράσινη Huracan Performante, η κορυφαία έκδοση του μοντέλου με τους 640 ίππους, η οποία θα ταξιδέψει έως τον Καναδά για να συναντήσει τον αγοραστή της. Ακόμη, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την αντικαταστάτρια της Huracan όμως ο επικεφαλής της ιταλικής μάρκας, έχει δηλώσει ευθέως ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε downsizing κινητήρα και δεν σκοπεύει να θυσιάσει το V10 σύνολο για ένα V8 ή ένα V6. 

Best of internet