Μεγαλώνει η γκάμα Ν της Hyundai

Gazzetta team
Μεγαλώνει η γκάμα Ν της Hyundai
Τo Hyundai i30 N Fastaback είναι όπως όλα δείχνουν το νέο μέλος στην σπιρτόζικη γκάμα της Κορεατικής φίρμας με το χαρακτηριστικό Ν.

Σε χειμερινές δοκιμές και με την γνωστή παραλλαγή των αυτοκινήτων που βρίσκονται υπό εξέλιξη, εντοπίστηκε το Hyundai i30 N Fastback. Το αυτοκίνητο που προστίθεται στην γκάμα της σειράς Ν, της Hyundai. Το αυτοκίνητο που θα είναι ένα επιμηκυμένο i30 N στην ουσία, θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το i30 N, δηλαδή έναν δίλιτρο κινητήρα με turbo ο οποίος αποδίδει 250 ίππους.

Στο Hyundai i30 N Fastback θα υπάρχει όπως εξάλλου και στο i30 N, η επιλογή για καλύτερο πακέτο απόδοσης στην ιπποδύναμη, έτσι ώστε να φτάνει τους 275 ίππους. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, γεγονός που δείχνει τον οδηγικό προσανατολισμό της Hyundai για τα N αυτοκίνητά της και με αυτό η επιτάχυνση για το 0-100χλμ./ώρα θα χρειάζεται περίπου 6 δευτερόλεπτα.

Οι διαφορές του i30 N Fastback με την hatchback έκδοση θα αφορούν κυρίως την αεροδυναμική του αυτοκινήτου, ωστόσο αυτά είναι στοιχεία που δυστυχώς δεν φαίνονται τόσο καθαρά στις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ενδεχομένως, καθώς υπάρχουν κάποιες φήμες, η Hyundai να επιλέξει να παρουσιάσει το αυτοκίνητο ακόμη και στην φετινή Γενεύη, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μοιάζει και πολύ πιθανό σε αυτή τη φάση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!