Φήμες θέλουν το Amazon να «κόβει» το σόου του Κλάρκσον

Gazzetta team
Φήμες θέλουν το Amazon να «κόβει» το σόου του Κλάρκσον
Σύμφωνα με την Dailymail, ανώνυμη πηγή την πληροφόρησε πως το διαδικτυακό κανάλι Amazon Prime θα διακόψει τη συνεργασία του με τον Τζέρεμι Κλάρκσον, τον Ρίτσαρντ Χάμοντ και τον Τζέιμς Μέι.

Η γνωστή τριάδα στον χώρο των σόου με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο, Τζέρεμι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι, μετά το δημοφιλές Top Gear στο BBC, ξεκίνησαν το "The Grand Tour" στο διαδικτυακό κανάλι Amazon Prime.

Παρά την πολύ καλή πορεία του σόου και τα εκατομμύρια views ανά τον κόσμο, η βρετανική ιστοσελίδα, dailymail.co.uk, υποστηρίζει πως το Amazon Prime σκοπεύει να διακόψει τη συνεργασία του με τους τρεις παρουσιαστές, ύστερα από τη φετινή σεζόν.

Επικαλείται ανώνυμη, καλά πληροφορημένη πηγή πολύ κοντά στον χώρο του The Grand Tour. «Τίποτα δεν δείχνει ότι το σόου θα συνεχιστεί. Κανείς δεν έχει υπογράψει τίποτα, όλοι αναρωτιούνται που θα πάνε όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι όταν σταματήσουν τα γυρίσματα» ήταν τα λόγια της ανώνυμης πηγής.

Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει καμία επίσημη τοποθέτηση του Amazon ή των παρουσιαστών, όμως ο Τζέρεμι Κλάρκσον έκανε ένα Tweet λέγοντας «Ξεκαρδιστικό που πιστεύετε αυτά που γράφει η Mail Online». Πάντως, οι πιθανότητες να μη συνεχιστεί ένα τόσο επιτυχημένο σόου, είναι πραγματικά μικρές. Η μεγάλη απήχηση του The Grand Tour δείχνει πως θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν, ύστερα από την τρίτη που θα προβληθεί φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!