Με δύο...κινητήρες το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari

Gazzetta team
Με δύο...κινητήρες το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari
Η επιβεβαίωση ενός νέου κινητήριου συνόλου με ηλεκτροκινητήρα και μοτέρ βενζίνης μπορεί και να σημαίνει ότι έχουμε το πρώτο διαθέσιμο στοιχείο για το SUV της μάρκας.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, CEO της Ferrari, έλεγε ότι θα προτιμούσε να πυροβοληθεί από το να εγκρίνει ένα SUV με τα σήματα της μάρκας από το Μαρανέλο.

Φαίνεται όμως ότι αναθεώρησε τις απόψεις του και ότι εξετάζει σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ η εταιρεία εξελίσσει ήδη το πρώτο SUV στην ιστορία της. Σύμφωνα με το βρετανικό AutoExpress, ο Μαρκιόνε επιβεβαίωσε ότι η Ferrari θα εξελίξει ένα νέο υβριδικό κινητήριο σύνολο με ένα V8 μοτέρ και ηλεκτροκινητήρα.

«Μια Ferrari με υβριδικό V8 έρχεται το 2019. Τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα εξέλιξης ήδη βρίσκονται στους δρόμους. Θα είναι το πρώτο υβριδικό μας αυτοκίνητο, εκτός από την LaFerrari που ήταν πολύ περιορισμένης παραγωγής. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο μοντέλο θα το φορέσει πρώτα» ήταν τα λόγια του.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται η φίρμα από το Μαρανέλο να εφοδιάσει το παρθενικό SUV της με το νέο υβριδικό της κινητήριο σύνολο, που σίγουρα θα φέρει στα ταμεία της πολύ καλά έσοδα και θα τη βάλει σε μια κατηγορία με ικανά ανταγωνιστικά αυτοκίνητα όπως η Porsche Cayenne, η Lamborghini Urus, η Maserati Levante ή η αρκετά πιο πολυτελής Bentley Bentayga.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!