Μια Maserati μετατρέπεται σε Sciadipersia

Gazzetta team
Μια Maserati μετατρέπεται σε Sciadipersia
Η Carrozzeria Touring Superleggera μετατρέπει τη Maserati GranTurismo σε ένα άλλο αυτοκίνητα με έντονη την αίσθηση νοσταλγίας του παρελθόντος.

Μια Maserati GranTurismo με αισθητικές και μόνο επεμβάσεις θα παρουσιάσει η Carrrozzeria Touring Superleggera, ένας από τους μεγαλύτερους μετατροπείς αυτοκινήτων στην Ιταλία, εδώ και 90 χρόνια. Η Sciadiperzia, όπως θα ονομάζεται το αυτοκίνητο, δεν θα έχει απλώς τη βάση της στην Maserati, αλλά θα είναι μια ανακατασκευή πάνω σε αυτήν, καθώς φαίνεται πως αυτή η μόδα βρίσκει όλο και περισσότερους μιμητές.

Έτσι ο ιδιοκτήτης της Maserati θα απευθύνεται στην Touring Superleggera, θα παρουσιάζει το αυτοκίνητό του και αν από την εταιρεία το δεχτούν τότε θα το αναλαμβάνουν ώστε σε έξι μήνες να του παραδώσουν, ένα νέο διαφορετικό. Οι αλλαγές αφορούν το εσωτερικό με το σαλόνι να αλλάζει και να τοποθετείται διαφορετικό δερμάτινο. Επίσης θα αλλάξει και το ταμπλό και άλλες λεπτομέρειες ώστε να υπερισχύει η ποιότητα στην διακόσμηση του εσωτερικού.

Εμφανισιακά το αυτοκίνητο θα γίνει πιο νοσταλγικό προς το παρελθόν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιταλική εταιρεία και η πραγματικότητα είναι πως η Sciadipersia μοιάζει να έχει περισσότερο χαρακτήρα από την Maserati.

Ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας δεν θα πειραχτεί, ενώ θα δίνεται και εγγύηση δύο ετών από την Touring Superleggera. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και συνολικά θα φτιαχτούν δέκα Sciadipersia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!