To Citroen C4 SpaceTourer διαδέχεται το Picasso!

Gazzetta team
To Citroen C4 SpaceTourer διαδέχεται το Picasso!
Η πολυμορφική έκδοση του Citroen C4 δεν θα λέγεται πια Picasso αλλά SpaceTourer, δίνοντας νέα πνοή στην γκάμα της γαλλικής μάρκας.

Με μια σχεδόν... ξαφνική απόφαση, η Citroen καταργεί από την γκάμα της το C4 Picasso και λανσάρει την έκδοση SpaceTourer, αλλάζοντας ονομασία στο πολυμορφικό μοντέλο της. Λέμε «ξαφνικά», γιατί η μάρκα δεν προχωράει σε κάποιας μορφής αναβάθμιση στο αυτοκίνητο, απλώς το «βαπτίζει» ξανά!

Το όνομα έρχεται από το μοντέλο SpaceTourer που παρουσιάστηκε το 2016 και πλέον θα συνοδεύει κάθε πολυμορφικό της εταιρείας, όπως για παράδειγμα γίνεται με τις εκδόσεις AirCross.

Στην «οικογένεια» θα συνεχίσει να υπάρχει και το μεγαλύτερο Grand C4 SpaceTourer που μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ως Grand C4 Picasso.

Με αυτό τον τρόπο η Citroen δείχνει ότι ήθελε να περάσει σε μια εντελώς νέα εποχή. Τα νέα μοντέλα που έχει λανσάρει, σε συνδυασμό με μικρές αλλαγές στην ονομασία και την έμφαση στο διαφορετικό χαρακτήρα από τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού, είναι το «κλειδί» της επιτυχίας για τη γαλλική μάρκα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!