Το Ford GT στα χρώματα της Martini Racing

Gazzetta team
Το Ford GT στα χρώματα της Martini Racing
Με την ιστορία που έχουν και η Ford αλλά και η Martini Racing στο motorsport δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιθανότατα πιο ταιριαστό «πάντρεμα».

Η εταιρεία Vossen που ασχολείται με τις ζάντες σε κορυφαίο επίπεδο, εξοπλίζοντας ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά, βελτιωμένα supercars στον κόσμο, παρουσίασε την δική της εκδοχή για το Ford GT. Το νέο υπεραυτοκίνητο της Ford θα κατασκευαστεί μόλις σε 250 μονάδες και οι παραδόσεις προχωρούν αυτή την εποχή καθώς οι παραγγελίες πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν πέσει «βροχή».

Κατά συνέπεια επειδή οι κάτοχοι θα είναι λίγοι και προφανώς θα θέλουν να διαφοροποιούνται ο ένας από τον άλλον, καθώς παίζει και αυτό το ρόλο του, η πρόταση της Vossen αποκτά μεγαλύτερη αξία. Κατά βάση βέβαια αφορά τις ζάντες των 17 ιντσών, αλλά η συνολική παρουσίαση με τα αυτοκόλλητα της Martini Racing καθιστούν το συγκεκριμένο Ford GT, ένα από τα πιο θελκτικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Τα χρήματα στην προκειμένη περίπτωση δεν παίζουν και τόσο ρόλο, ωστόσο για να έχετε μια ιδέα και μόνο οι ζάντες της Vossen ξεκινούν από 1.700 δολάρια και έρχονται σε διαστάσεις μέχρι 24 ιντσών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!