H Volkswagen θα φτιάξει κάμπριο έκδοση του T-Roc!

Gazzetta team
H Volkswagen θα φτιάξει κάμπριο έκδοση του T-Roc!
Όποιος θέλει ένα SUV αλλά του αρέσει πολύ και η ελευθερία που προσφέρει το κάμπριο, βρήκε το επόμενο αυτοκίνητό του και είναι Volkswagen!

Όταν λέγαμε ότι η Volkswagen έκανε μια μεγάλη «στροφή» με το T-Roc και έφτιαξε ένα μοντέλο νεανικό και μοντέρνο, δεν περιμέναμε ότι η φίρμα από το Βόλφσμπουργκ θα αποφασίσει να πάει ακόμη παρακάτω και να φτιάξει το ίδιο αυτοκίνητο σε κάμπριο!

Μπορεί να ακούγεται σχεδόν απίθανο όμως η Volkswagen ενέκρινε ήδη το πρότζεκτ και θα βγει στην παραγωγή σε δύο χρόνια, δηλαδή το 2020. Ο Χέρμπερτ Ντις, CEO της Volkswagen, είπε:

«Η Volkswagen εξελίσσεται σε μια μάρκα των SUV. Το νέο T-Roc ήδη έχει θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία των κόμπακτ SUV. Με ένα κάμπριο βασισμένο στο T-Roc, θα προστεθεί ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο στην γκάμα μας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Επίσης δηλώνω ευχάριστα ότι μπορούμε να βασιστούμε στην ομάδα του εργοστασίου του Osnabruck, που έχουν εμπειρία από χιλιάδες κάμπριο μοντέλα». Εκτός από το κάμπριο T-Roc, η Volkswagen θέλει να παρουσιάσει ακόμη περισσότερα νέα SUV και τον επόμενο καιρό θα δούμε πολλά νέα από τη μάρκα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!