H Toyota θέλει να πάει το Νίρμπουργκρινγκ στην Ιαπωνία

Gazzetta team
H Toyota θέλει να πάει το Νίρμπουργκρινγκ στην Ιαπωνία
Τη διάσημη πίστα της Γερμανίας θέλει με κάποιο τρόπο να δημιουργήσει η Toyota στην Ιαπωνία, που θα τη βοηθήσει στην εξέλιξη των μοντέλων της.

Το Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία είναι μια πίστα που έχει χαρακτηριστικά πραγματικού δρόμου και οι κατασκευαστές πάνε εκεί για να τεστάρουν τα νέα τους μοντέλα. Η Toyota ωστόσο σκοπεύει να δημιουργήσει ένα αντίγραφο της πίστας στην Ιαπωνία, για να μπορεί να εξελίσσει καλύτερα τα αυτοκίνητά της.

Δεν θα είναι πιστό αντίγραφο καθώς στο "Ring" καλύπτεις 20,7 χιλιόμετρα για να ολοκληρώσεις έναν πλήρη γύρω ενώ σε εκείνη της Toyota μόλις 5,3 χιλιόμετρα, όμως θα έχει πολλές χαρακτηριστικές στροφές και το γενικότερο ύφος της πίστας.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κύριος στόχος της φίρμας είναι να ρυθμίζει σωστά την οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων της και τις αντοχές στα φρένα και τη γρήγορη οδήγηση, ώστε να μπορεί να συμβαδίζει με τα μοντέλα του ανταγωνισμού στις μεγάλες αγορές. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα μοντέλα της Toyota! Θα τη δούμε μέχρι το 2023, θα απασχολήσει περίπου 3.300 εργαζόμενους μέχρι να ανοίξει και ύστερα, 550 άτομα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!