Αποκαλύφθηκε… καμουφλαρισμένη η νέα Porsche 911!

Gazzetta team
Αποκαλύφθηκε… καμουφλαρισμένη η νέα Porsche 911!
Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες της νέας έκδοσης της 911, της 992, χωρίς όμως να βγάλει τα αυτοκόλλητα του καμουφλάζ.

Σε μια προσπάθειά της να προλάβει τους παπαράτσι και τις φήμες που θα συνοδεύσουν την νέα έκδοση της Porsche 911, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να βγάλει από πάνω τα αυτοκόλλητα του καμουφλάζ. Η Porsche 911 992 θα κυκλοφορήσει το 2020 όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και αν τα αυτοκόλλητα δεν είναι μαγικά, φαίνεται πως οι αλλαγές θα είναι και σε αυτή την έκδοση ελάχιστες.

Τις φωτογραφίες αλλά και το Δελτίο Τύπου συνοδεύει ο επικεφαλής του σχεδιασμού των μοντέλων της εταιρείας, Αουγκούστ Αχλάιτνερ, ο οποίος θεωρεί πως η 911 είναι η καρδιά της Porsche, κατά συνέπεια οποιαδήποτε προσπάθεια ανανέωσης είναι ξεκάθαρα μια πρόκληση. Ο Αχλάιτνερ προφανώς και δεν μπορούσε να κάνει πολλές αποκαλύψεις για το αυτοκίνητο, ιδίως από τη στιγμή που ούτε οι εικόνες πρόδιδαν κάποια συγκεκριμένη αλλαγή, έτσι ασχολήθηκε με το μέλλον.

Συγκεκριμένα με το ηλεκτρικό μέλλον της Porsche 911, δηλώνοντας πως έχει διαφοροποιήσει την λογική του επάνω στον εξηλεκτρισμό της 911, έτσι πριν δύο χρόνια μπορεί να ήταν κατηγορηματικά αρνητικός σε οποιαδήποτε επιλογή ηλεκτρικής κίνησης της Porsche, αλλά τώρα δεν είναι τόσο αρνητικός. Αυτό βεβαίως επιβεβαιώνει κάπως τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν την Porsche 911 να κυκλοφορεί και ως plug in hybrid.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!