Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο SEAT Tarraco! (pic)

Gazzetta team
Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο SEAT Tarraco! (pic)
Μια διαρροή φωτογραφιών μας δείχνει την εικόνα του μεγάλου SUV της SEAT που θα γνωρίσουμε επίσημα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το τρίτο SUV στην γκάμα της SEAT, μετά το Ateca και το Arona, θα γίνει το Tarraco με μεγαλύτερες διαστάσεις και έμφαση στον οικογενειακό χαρακτήρα. Το alter ego του Skoda Kodiaq θα διατίθεται επίσης ως επταθέσιο, ενώ οι δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το εμπρός και πίσω τμήμα του μας δείχνουν και την εμφάνισή του.

Παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο ως SEAT όμως η σχεδίαση έχει ξεφύγει ελαφρώς, ειδικά στο πίσω μέρος που τα δύο φωτιστικά σώματα δείχνουν να ενώνονται από μια κόκκινη λωρίδα. Οι μεγάλες του διαστάσεις δεν καθιστούν το σχήμα άχαρο και αναμένουμε ότι από κοντά θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Οι κινητήρες του δεν έχουν γίνει γνωστοί όμως μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα απαρτίζονται από μια μεγάλη γκάμα συνόλων βενζίνης και πετρελαίου, όπως όλα τα μοντέλα του Volkswagen Group.

Ενδέχεται, να δούμε τον 1.4 TSI κάτω από το καπό με 125 ίππους και 150 στην έκδοση ACT με τη δυνατότητα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων, ενώ θα υπάρχει και ένας ισχυρότερος, πιθανότατα ο 2.0 TSI με 180 και 220 άλογα. Στο «στρατόπεδο» των ντίζελ περιμένουμε αποκλειστικά τον 2.0 TDI, με 150 και 190 ίππους και τον 2.0 Bi-TDI των δύο τούρμπο και των 240 ίππων.

Θα υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με αυτόματο κιβώτιο τύπου διπλού συμπλέκτη DSG και με το σύστημα τετρακίνησης 4Drive της SEAT. Τα επίσημα στοιχεία δεν θα αργήσουμε να τα μάθουμε, αφού το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι τότε θα έχουμε στη διάθεσή μας και περισσότερες φωτογραφίες του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!