Έτοιμη για... πίστα η νέα Ferrari 488 Pista! (pics)

Gazzetta team
Έτοιμη για... πίστα η νέα Ferrari 488 Pista! (pics)
Η πρώτη διαρροή φωτογραφιών και πληροφοριών για την κορυφαία Ferrari 488 είναι γεγονός και μιλάμε για ένα θηρίο 721 ίππων!

Αν θέλατε να αγοράσετε τη νέα 488 GTB αλλά ήταν πολύ... soft για τα γούστα σας, η Ferrari ετοίμασε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς! Πρόκειται για το ίδιο μοντέλο στην πιο hardcore εκδοχή του, με το όνομα Pista, στο οποίο έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις για να αποκτήσει αγωνιστικό χαρακτήρα και ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Όπως βλέπουμε από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν, το αμάξωμα έχει αρκετά διαφορετική σχεδίαση με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και περισσότερα βοηθήματα, εντελώς διαφορετικούς προφυλακτήρες και «φωνάζει» ότι πρόκειται για μια διαφορετική 488.

Ο κινητήρας της είναι ο ίδιος με της «απλής» έκδοσης όμως η απόδοση του 3.9 V8 με τα δύο τούρμπο εκτοξεύθηκε στους 721 ίππους, με 770 Nm ροπή. Τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 2,8 δευτερόλεπτα και η τελική της ανέρχεται στα 340 χλμ./ώρα, αριθμοί που αποδεικνύουν ότι η Ferrari έφτιαξε ένα πραγματικό «όπλο». Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας 488 Pista οπότε για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε έως και τότε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!