Επιπλώστε το σαλόνι σας με ένα supercar (pics)

Gazzetta team
Επιπλώστε το σαλόνι σας με ένα supercar (pics)
Αν θέλετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας να περιλαμβάνει τη φιγούρα ενός supercar, μπορείτε να το αποκτήσετε, πληρώνοντας το...ευτελές ποσόν των 20.000 δολαρίων.

Εκείνοι που επιλέγουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με αντικείμενα που σχετίζονται με το αυτοκίνητό τους δεν είναι και λίγοι τώρα πια, καθώς έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι επιλογές ανάμεσα στις οποίες διαλέγουν. Η εταιρεία Discommon είναι μια από τις πιο premium σε αυτό το κομμάτι, με αντικείμενα πολύ μικρής παραγωγής που δημιουργούνται για να γίνουν συλλεκτικά είτε εξ αρχής, είτε σε βάθος χρόνου. Κάπως έτσι πουλάει ξυράφι για ξύρισμα από ανθρακονήματα που κοστίζει 1.200$ και μπρελόκ με 450$.

Τώρα ανάμεσα τα προϊόντα της τοποθετεί ένα μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού, το οποίο θα κοστίζει 20.000$ γιατί στο κέντρο του θα έχει τη φιγούρα μιας Ferrari F40 ή ενός Ford GT. Από την εταιρεία αναφέρουν πως δεν χρειάζεται να είναι μόνο αυτές οι δύο, οι επιλογές των υποψηφίων πελατών. Μπορεί κανείς να έχει ένα τραπεζάκι με το σκάφος του ή τη μοτοσυκλέτα του ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο αυτοκινήτου διαθέτει.

Σύμφωνα με την εταιρεία χρειάστηκαν 50 ώρες για τη σχεδίαση του τραπεζιού και άλλες τόσες για να βγει το τελικό αποτέλεσμα με το αυτοκίνητο να έχει ενσωματωθεί στο τραπεζάκι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!