Ο James Bond αποχωρίζεται την Aston Martin του

Gazzetta team
Ο James Bond αποχωρίζεται την Aston Martin του
Στο σφυρί θα βγει η συλλεκτική Aston Martin Vanquish του Ντάνιελ Κρεγκ, του ηθοποιού που υποδύεται τον James Bond στις τελευταίες του ταινίες.

Τα 100 χρόνια ιστορίας της Aston Martin γιορτάστηκαν το 2013 με μια ειδική έκδοση της Vanquish, που ονομάστηκε Centenary Edition και παράχθηκε σε μόλις 100 κομμάτια, ένα για τον κάθε χρόνο ζωής της φίρμας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ως James Bond κατάφερε να «καπαρώσει» την έβδομη που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, δηλαδή εκείνη με το ταμπελάκι #007!

Ωστόσο ο ηθοποιός αποφάσισε να την αποχωριστεί και τη διαδικασία της δημοπρασίας της θα την αναλάβει ο οίκος Christie, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ στις 20 του Απρίλη.

Εκτιμάται ότι η τιμή που θα την αγοράσει ο νέος της ιδιοκτήτης είναι περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό The Opportunity Network που βοηθά τους νέους να προχωρήσουν στην καριέρα τους.

Ένα χαρακτηριστικό της Aston Martin Vanquish Centenary Edition είναι το ειδικό της χρώμα. Ενδεικτικά, η μάρκα χρειάζεται περίπου 18 ώρες για να βάψει μια Vanquish, όμως η εν λόγω έκδοση απαιτεί 50 περισσότερες, δηλαδή 68 ολόκληρες ώρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!