H Nissan επιβραβεύει «τα νέα μυαλά» της Ελλάδας (vid)

Gazzetta team
H Nissan επιβραβεύει «τα νέα μυαλά» της Ελλάδας (vid)
Το πρόγραμμα GENERATION N της ελληνικής αντιπροσωπείας της Nissan υποστηρίζει τους καινοτόμους νέους συμπατριώτες μας, που οραματίζονται και δημιουργούν ένα φωτεινότερο μέλλον.

Καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, MKO με κοινωνική δράση, καλλιτέχνες, αθλητές, εφευρέτες, ερευνητές φοιτητές: Άνθρωποι και ιδέες που υπόσχονται να αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόσμο μας, περιλαμβάνονται στη δράση GENERATION N της Nissan. Σκοπός της να αναδείξει και να επιβραβεύσει μια νέα γενιά, που μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον της Ελλάδας της κρίσης δεν σταματά να δημιουργεί και να οραματίζεται ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Η Nissan συνεχίζει με επιτυχία να στηρίζει ανθρώπους οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους. Κάνοντας πράξη το σλόγκαν της μάρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομία που Ενθουσιάζει), η καμπάνια GENERATION N επιλέγει 19 εκπροσώπους των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η ιατρική, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά, ο αθλητισμός κ.α. Μέσα από 19 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους, καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

Με βάση το σύνολο των ψήφων που θα λάβουν στο www.nissangenerationn.gr, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα επιβραβεύσει τους 10 πρώτους με τον υψηλότερο αριθμό προτιμήσεων, διαθέτοντας τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους. Την ίδια στιγμή, όσοι ψηφίσουν θα συμμετάσχουν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 3 τυχεροί, που θα ταξιδέψουν στο Nissan Innovation Lab στο Παρίσι, για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της καινοτομίας της Nissan.

Το νέο site, που φιλοξενεί τα βιογραφικά και τα video των συμμετεχόντων στη δράση GENERATION N έχει ήδη ανοίξει και θα παραμείνει ενεργό έως και τις 15 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας. Δώστε λοιπόν την ψήφο σας στις ομάδες ή στα άτομα που επιθυμείτε, ώστε να έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται ανάμεσα στους 10 πρώτους νικητές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!