Η Renault παρουσιάζει το R.S.18 και μας ταλαιπωρεί… (vid)

Gazzetta team
Η Renault παρουσιάζει το R.S.18 και μας ταλαιπωρεί… (vid)
Έναν αυτοσχέδιο προτζέκτορα ολογραμμάτων μας καλεί η Renault να φτιάξουμε ώστε να δούμε την παρουσίαση του R.S.18.

Στις 20 Φεβρουαρίου η Renault Sport θα παρουσιάσει το R.S.18 και μας καλεί να φτιάξουμε έναν αυτοσχέδιο προτζέκτορα με το οποίο μπορείς να βλέπεις ολογράμματα από το κινητό σου, ώστε να δούμε το νέο μοντέλο, όπως του αρμόζει.

Η προσπάθεια είναι αν μη τι άλλο πρωτοποριακή και ο τρόπος για να φτιάξεις τον προτζέκτορα δεν είναι και πολύ δύσκολος, εδώ που τα λέμε, ωστόσο είναι μια σχετική διαδικασία και το δύσκολο είναι να πάρει κανείς την απόφαση. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε παρά να εκτιμήσουμε το ότι το video περιλαμβάνει όλες τις οδηγίες για την κατασκευή.

Το Renault R.S.18 είναι μια ειδική έκδοση του Clio αφιερωμένη και εμπνευσμένη από την Formula 1 του 2018. Ο χρωματικός συνδυασμός του μαύρου και του κίτρινου το κάνουν αρκετά ελκυστικό και “αγριεμένο”, ενώ οι υπόλοιπες λεπτομέρειες αφορούν το εσωτερικό με διακοσμητικά στοιχεία της έκδοσης και το σαλονιού.

Ο κινητήρας είναι αυτός που κινεί και το Clio R.S. 220 EDC Trophy, δηλαδή ο 1.6 λίτρων με τους 220 ίππους. Αλλαγές δεν έχουν γίνει αλλά η εξάτμιση της Akrapovic σίγουρα θα δώσει καλύτερη «αναπνοή». Παράλληλα έχει ρυθμιστεί και η ανάρτηση για καλύτερη επαφή με το δρόμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!