To Volvo V60 έρχεται με οδηγό το παρελθόν (vid)

Gazzetta team
To Volvo V60 έρχεται με οδηγό το παρελθόν (vid)
Ένα ενδιαφέρον διαφημιστικό για το Volvo V60 που θα παρουσιαστεί σε μερικές ημέρες στη Γενεύη έδωσε στη δημοσιότητα η Volvo.

Στις ημέρες μας δεν βρίσκεις πολλά video στου YouTube που να… πρωταγωνιστεί το κασετόφωνο. Όσοι δεν ξέρετε τι είναι αυτό να σας ενημερώσουμε πως είναι το ηχοσύστημα των προηγούμενων γενεών, το multimedia των αυτοκινήτων του 70, του 80 και του 90, που δεν ήταν και τόσο multi-media εδώ που τα λέμε, γιατί έπαιζε μουσική από μια κασέτα με μαγνητοταινία και ραδιόφωνο και μέχρι εκεί.

Τέλος πάντων, η Volvo προωθεί το V60 που θα παρουσιάσει προσεχώς και το κάνει με ένα σποτ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αφορά το παρελθόν της εταιρείας με όλες τις χάρες της. Την ποιότητα δηλαδή και τους άνετους χώρους που ικανοποιούσαν ένα ζευγάρι από την ημέρα που αντάλλασαν το πρώτο τους φιλί μέχρι τη στιγμή που οι απαιτήσεις περιλάμβαναν παιδιά, σκύλους και… μπαγκάζια.

Το κεντρικό μήνυμα είναι πως το Volvo V60 είναι σχεδιασμένο για πολλές γενιές, καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία της Volvo. To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενόψει της έκθεσης της Γενεύης και θα διαθέτει αρκετά στοιχεία από το SUV, XC90 προκειμένου να είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές αυτοκίνητο με βάση τις ανάγκες της οικογένειας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!